De finishing touch die uw tuin verdient

Solibuxtax zorgt voor stijl en sfeer in uw tuin. Zo creŽren wij een perfect totaalbeeld door tuinarchitectuur, tuinmeubilair, tuinverlichting, accessoires en decoratie naadloos op elkaar af te stemmen. Zelfs met een kleine buitenruimte of dakterras kunnen wij trouwens zeer veel doen. Het is immers onze uitdaging om de ruimte optisch te vergroten en met een aantal verrassende ideeŽn van uw dakterras of patio een hemel op aarde te maken. Wilt u dus van uw tuin een harmonieus geheel maken, helemaal op uw maat en volgens uw smaak, dan is Solibuxtax het bedrijf dat u zoekt.

 

 

Gepaste beplanting voor elke tuin

 

Solibuxtax beschikt over een eigen kwekerij met een collectie solitairbomen en vormplanten die geschikt zijn voor karaktervolle en tijdloze tuinen. Bovendien hebben wij jarenlange ervaring in het planten van grote en volgroeide bomen. Bent u dus op zoek naar exclusieve beplanting voor uw tuin, maar weet u niet goed waar te beginnen? Solibuxtax staat u graag bij met advies op maat over zowel de verschillende planten als hun levering.

 

 

CreŽer een meerwaarde met tuinmeubilair


Buitenmeubilair speelt een belangrijke rol in uw tuin. U kunt er bijvoorbeeld een rustig plekje mee creŽren waar u helemaal tot rust kunt komen. Zeker tijdens warme zomerdagen zal het juiste tuinmeubilair dan ook een heuse meerwaarde betekenen voor uw tuin. Solibuxtax beschikt over een ruim assortiment aan verschillende collecties tuinmeubelen, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo kunnen wij voor elke tuin de gepaste oplossing bieden.

 

Advies voor uw persoonlijk paradijs

Een stijlvol aangelegde tuin weerspiegelt uw persoonlijkheid. Bij Solibuxtax is het dan ook ons doel om prachtige tuinen te ontwerpen door te luisteren naar de wensen en verlangens van de klant. Zo zal uw tuin niet enkel passen bij uw woning en de omgeving, maar ook bij uzelf. Wilt u dus een tuin waarin u echt kan thuiskomen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Van ontwerp tot aanleg, onderhoud en afwerking: wij staan steeds voor u klaar met raad en daad!


Solibuxtax    |     Neerlintersesteenweg 37/5, 3300 Oplinter-Tienen    |    t. 0476/46 88 33    |    info@solibuxtax.be    |