De harmonie tussen binnen en buiten

Een tuin is als het ware het verlengde van een woning. Het spreekt dan ook voor zich dat men in zijn tuin moet kunnen thuiskomen; het moet een oase van rust zijn. Bij Solibuxtax beseffen we dit als geen ander. Wij karakteriseren ons dan ook door een professionele en eigentijdse visie op tuinarchitectuur. Hierbij luisteren we steeds naar uw wensen en verlangens en gaan we deze toetsen aan de specifieke mogelijkheden van uw project. Daarenboven volgen wij de nieuwste tendensen in outdoor living op de voet, om van uw tuin of patio een heus paradijs te maken.

 

Hoe gaan wij te werk?

 

In een eerste vrijblijvend en verkennend gesprek gaan we kijken wat u juist verlangt van uw toekomstige tuin. Daarna volgt de opmeting en kan er een vormconcept worden opgesteld waarin de hoofdlijnen een duidelijke vorm krijgen. Tijdens de verdere bespreking volgt er dan een gedetailleerd plan en indien gewenst kunnen wij alles voor u zelfs 3-dimensionaal voorstellen, zodat u een zeer goed totaalbeeld krijgt van het ontwerp. Op die manier ervaart u tot in de kleinste details en zo realistisch mogelijk als het ware uw droomtuin vooraf!

 

Door te werken met een duidelijke lijnvoering, sobere edele materialen en een uitgelezen plantenkeuze brengen wij tijdloze en karaktervolle projecten tot stand. Daarenboven werkt Solibuxtax steeds vanuit de omgeving en de architectuur van de woning, om zo een beleving te creren waar esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan. Hierbij zorgen we steeds voor een natuurlijke overgang tussen interieur en exterieur.

 

Uw vakman voor een totaalproject

Zoekt u een professioneel tuinarchitect die eveneens uw hele project tot in de puntjes kan verzorgen, dan is Solibuxtax het bedrijf dat u zoekt. Van het ontwerp tot de grondwerken en verhardingswerken, van tuinverlichting en meubilair tot zelfs het latere onderhoud: het behoort allemaal tot onze diensten.

Wilt u graag meer informatie over Solibuxtax, neem dan gerust contact op met ons.


Solibuxtax    |     Neerlintersesteenweg 37/5, 3300 Oplinter-Tienen    |    t. 0476/46 88 33    |    info@solibuxtax.be    |